Neste
Kuva
Kuva

Nestekaasu

Oikein käytettynä nestekaasu on turvallinen ja käyttövarma energianlähde, joka on näppärä ottaa mukaan veneeseen tai mökille - tai vaikka oman kodin terassille grillaamiseen. Nestekaasupullojen myymisen lisäksi teemme nestekaasuasennuksia sekä yksityisille että esimerkiksi ravintoloille ja koeponnistamme vaikkapa veneesi nestekaasupullot.
Nestekaasupullot

Kun alat käyttää nestekaasua tarvitset käyttöösi nestekaasupullon, jonka hankit ostaessasi ensimmäistä kertaa nestekaasua. Seuraavalla kerralla nestekaasua ostaessasi saat tilalle toisen nestekaasupullon, joka on tarkastettu ja täytetty valmiiksi - silloin maksat vain sisällöstä, eli nestekaasusta.

Nestekaasupullot eivät ole yhtiökohtaisia, kuten monissa muissa Euroopan maissa, vaan kaikki yhtiöt käyttävät lähes yhteistä pullomallistoa. Voit siis hakea meiltä täyden nestekaasupullon riippumatta siitä, mistä edellinen pullosi on hankittu.

Meiltä löytyy seuraavia nestekaasupulloja:

    teräksiset 2 kg painoventtiilipullot
    teräksiset 5 kg painoventtiilipullot
    teräksiset 11 kg paino- ja kierreventtiilipullot
    komposiittipullot 5, 6 ja 10 kg painoventtiilillä

Nestekaasuasennukset

Nestekaasuliesi on monen keittiömestarin suosikki nopeutensa ja säädettävyytensä vuoksi. Nestekaasu on myös oivallinen energianlähde monissa veneen, matkailuauton tai mökin mukavuutta lisäävissä varusteissa. Asennamme nestekaasujärjestelmät luotettavasti niin ravintoloiden keittiöihin kuin kotikokeillekin, niin karavaanareille kuin veneilijöillekin.

Nestekaasuasentajamme ovat päteviä ja kokeneita ammattilaisia, joiden työnjälki on taatusti turvallista.
Kaasujärjestelmien koeponnistus ja huolto

Nestekaasu on erinomainen energianlähde, mutta sen käytössä täytyy ottaa turvallisuusnäkökohdat huomioon. Kaasupullo on aina säilytettävä pystyasennossa ja pääsääntöisesti ulkotilassa. Sen lisäksi nestekaasupullot ja koko kaasujärjestelmä on aika ajoin koeponnistettava.

Olemme toimineet nestekaasun vastuullisina jälleenmyyjinä ja valtuutettuina asentajina seitsemänkymmentäluvulta alkaen. Toteutamme koeponnistukset ja arvioimme järjestelmäsi kunnon ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Ota yhteyttä, kun tarvitset nestekaasua tai siihen liittyvää asiantuntemusta!

Neste
Kuva
Kuva